Moving People

Loopbaanbegeleiding

Foto Loopbaanbegeleiding

Je job is een belangrijk deel van je leven. Idealiter kan je jouw talenten en passies ervoor inzetten en wordt er aan je verlangens, waarden en behoeften tegemoet gekomen.

Jouw job afstemmen op jouw essentie is het uitgangspunt van loopbaanbegeleiding bij Utentic. We onderzoeken wat jou drijft en wat je nodig hebt om van je job een betekenisvolle ervaring te maken. Anderzijds onderzoeken we de arbeidsmarkt om de ideale match te vinden met jouw gaven en noden.

Elk loopbaanbegeleidingstraject is maatwerk waarbij we jouw verlangens zichtbaar maken en samen op pad gaan zodat je jezelf kan ontwikkelen om die verlangens te kunnen realiseren. Burn-out-preventie is onderdeel van elk loopbaanbegeleidingstraject.

Loopbaanbegeleiding is een investering in een succesvolle en voldoening gevende loopbaan. Ben je op zoek naar een job of naar een nieuwe uitdaging ? Wil je de balans van jouw loopbaan opmaken ? Ben je ontslagen en wil je begeleiding bij het verwerken ervan en het zoeken naar een nieuwe uitdaging ? Heb je recht op een outplacement-begeleiding ? Maak een afspraak of contacteer me voor meer info.

Bel mij voor een afspraak of voor meer info

+32 474 92 58 46

Praktisch

DATA

Op afspraak.

LOCATIE

Utentic – Peter Benoitlaan 43 – 9800 Deinze (gratis parkeerplaats)

MEER INFO

Bel of mail me voor meer info of voor het maken van een afspraak