Leren zelfreflecteren

workshop

Leren Zelfreflecteren 600x400 Workshop

Zelfreflectie brengt je bij de wijsheid binnen in jou. Door jezelf beter te leren kennen kan je je ontwikkelen in datgene wat je graag doet en wat je goed kan. En kan je leren omgaan met wat je daarvan weerhoudt en met wat je niet goed kan. Zo word je steeds meer de persoon die je wilt zijn.

Zelfreflectie is kijken naar jezelf, naar jouw gedachten, gevoelens en gedrag in een bepaalde situatie. Het is geen zelfbeoordeling en al helemaal geen zelfveroordeling. Het vraagt tegelijk kritisch en mild te kijken, zonder oordeel. Dit kan best vanop een afstand. Je gaat als het ware als toeschouwer naar jezelf kijken. Alsof je in de zaal zit en je jezelf ziet op het podium van het leven. Je kijkt naar jouw aandeel in het geheel, naar jouw impact en naar de reactie van jouw omgeving.

Zelfreflectie laat je leren van jezelf. Geen stapels boeken, cursussen of goede raad van anderen, maar wijsheid vanuit jezelf. Zelfreflectie helpt je te kiezen voor wat jij wel wilt, jezelf te ontwikkelen en meer impact te hebben. Het vergroot jouw persoonlijk leiderschap tot je helemaal aan het stuur van jouw leven zit. Zelfreflectie helpt je jouw relaties, job, vrienden, omgeving en tijdsbesteding afstemmen op wat jij wilt bereiken en realiseren. Het enige wat je ervoor nodig hebt is er tijd voor vrijmaken en jouw aandacht richten.

Zelfreflectie is als meelopen op jouw eigen pad. Je brengt elke keer een stukje van je reis in beeld. De reis die je al maakte, die je nog wilt/zal maken en de weg die je nu bewandelt. De reis moet je zelf maken maar je hoeft ze niet alleen te maken. Een kompas en een goede kaart kunnen je helpen gericht naar je bestemming te gaan en van elke stap te kunnen genieten en er voldoening uit te halen.

Door even op jouw pad mee te lopen leer ik je jouw kompas te gebruiken en je kaart te leren lezen. Goede reflectievragen dagen je uit kritisch naar jezelf te kijken en prikkelen je tot actie te komen.
In de groepsworkshop ‘leren zelfreflecteren’ krijg je alle tools die je kan gebruiken bij jouw zelfreflectie en leer je gericht kijken naar jouw gedachten, gevoelens en gedrag.

Of je kan via individuele begeleiding in 2 sessies leren zelfreflecteren.

Via de Facebook-groep ‘Inspiratie voor zelfreflectie’ vind je inspiratie om naar jezelf te kijken.

In mijn blog ‘Inspiratie voor zelfreflectie’ kan je er nog meer over lezen.

 

Wil jij ook jouw persoonlijke groei een boost geven  en leren jezelf te begeleiden op jouw weg ?

Praktisch

DATA
  • zaterdag 7/11/2020 van 13.30-16.30u
  • of woensdag 25/11/2020 van 18.30-21.30u
LOCATIE

Utentic – Peter Benoitlaan 43 – 9800 Deinze (gratis parking)

INVESTERING

49€ inclusief tools, water, thee en koffie – je bent ingeschreven na overschrijving

MEER INFO

Bel of mail me voor meer info of voor het maken van een afspraak