Themaworkshops
Kennis en ervaring voor direct resultaat

Themaworkshop 'Keuzes maken'

Stel je het nemen van beslissingen uit ? Angst voor een verkeerde keuze of niet weten wat je wilt zijn de meest voorkomende redenen om geen keuzes te maken. Daarnaast zijn er ook vaardigheden die je je eigen kan maken om bewuste keuzes te maken.

Mogelijkheden leren zien, want zonder mogelijkheden of opties is het moeilijk kiezen. Visualiseren want met het eindresultaat in zicht neem je veel gemakkelijker een beslissing. Verantwoordelijkheid nemen voor jouw eigen welzijn, want dan ont-moet je jezelf. Niets moet meer, je wens wordt je doel.

Wil jij ook bewuste keuzes maken voor alle facetten in jouw leven ? Schrijf je dan nu in voor deze themaworkshop waarin je leert keuzes te maken afgestemd op jouw talenten en waarden en in functie van jouw geluk en succes !

Schrijf je nu in voor deze workshop

PRIJS:
110 EUR (inclusief lunch)

LOCATIE:
Regio Deinze, de exacte locatie wordt nog bekendgemaakt.

DATUM:
10/11/2018    –   9.30u – 17.30u

PRAKTISCHE INFO:
Na inschrijving ontvangt u een email met alle praktische informatie.

Ik schrijf mij in

Infosessies

WOON EEN GRATIS INFOSESSIE BIJ EN ONTDEK WAT HET BETEKENT OM GELUKKIG EN SUCCESVOL TE LEVEN

Je ontdekt hoe je vanuit jouw behoeftes en verlangens keuzes leert maken en deze keuzes ook effectief leeft, voor elk aspect in jouw leven.

Volgende infosessies:
datum : dinsdag 21 augustus 2018 om 19u
locatie : Le Roy Vision Center
adres : Drapstraat 23a - Nazareth

Stuur een email om u in te schrijven.

Lezingen

VRAAG EEN LEZING AAN

Bent u geïnteresseerd in utentiek leven en wilt u het WWW-1.0 model en de voordelen ervan delen met uw organisatie, vereniging, leden, vzw ? Neem dan contact voor meer info over een lezing of info-sessie op maat van jouw organisatie.