Utentic Interiors

Jouw Interieur Shopper

600x400 Interior Shopper

Velen van ons werken of zijn meer thuis vanwege de Covid-19 situatie. In de winter hullen we ons steeds meer in de warme veiligheid van onze woning. Een opgeruimd, gezellig, rustgevend en tegelijk inspirerend interieur is nu meer dan welkom.

Misschien heb je veel ideeën maar weet je ze niet te realiseren tot een harmonieus geheel. Of verzamelde je al heel wat leuke beelden op Pinterest of in een ouderwetse schoendoos maar deed je er niets mee.

Is het bij jou thuis na jaren ‘verzamelen’ ondertussen een eclectisch geheel geworden of misschien wel een kakafonie ? En verlang je ernaar nu eindelijk eens jouw interieurwensen om te zetten in een harmonieuze woon- of werkruimte ?

Dan ben ik graag jouw persoonlijke interieur shopper !

Samen gaan we op pad, echt op pad of online en vinden we de juiste meubels, verf, behang, raambekleding, decoratie, verlichting en indeling voor jouw interieur.

Van tips en inspiratie over een restyling tot een totale inrichting. Hoe ik jou kan helpen bepaal jij zelf uit de mogelijkheden.

Wat je krijgt is altijd maatwerk want het is afgestemd op jouw stijl en jouw budget.

Samen maken we van jouw woning een utentieke thuis (uniek en authentiek). Functioneel, gezellig, met bijzondere combinaties en tegelijk rust- en energie-gevend ! Een echte thuis waar je tot rust komt en jezelf kan opladen, met als jij dat wilt een vleugje hotelgevoel. Dat tikkeltje luxe-gevoel is in deze Corona-tijden wel een opkikkertje !

Lees ook mijn blog ‘Rust in je huis en je hoofd in Corona tijden’

VOOR WIE  :

 • Je hebt geen inspiratie
 • Je hebt heel veel ideeën maar je komt niet tot een harmonieus geheel of niet tot actie
 • Je hebt (te) weinig tijd om jouw interieurwensen te vertalen naar de beste combinatie van kleuren, vormen, materialen, ruimte, licht en decoratie
 • Je wilt geen miskopen meer doen

ALGEMENE WERKWIJZE :

 • Kennismakingsgesprek

Bij elk van de mogelijkheden starten we met een kennismakingsgesprek. Hierin formuleren we jouw vraag helder en bepalen we de aanpak. Dit kan telefonisch, online of op bezoek bij jou thuis. Eventueel vraag ik je bepaalde voorbereidingen te maken zoals het verzamelen van foto’s, het doorsturen van een plattegrond, … .

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kost jou niets.

 

 • Bezoek bij jou thuis /  op kantoor

Tenzij we volledig online samenwerken kom ik de ruimtes ter plaatse bekijken. Bij de meeste mogelijkheden gebeurt aansluitend ook het advies ter plaatse. Een overzicht met uitgeschreven ideeën, advies, tips en inspiratie ontvang je nadien via email.

Alle bezoeken gebeuren met respect voor de geldende Corona regels !

MOGELIJKHEDEN :  

 • Advies, tips en inspiratie

We doorlopen samen de door jou gekozen ruimte(s). We bepalen de sfeer en/of indeling die je er wilt creëren en de functie(s) van de ruimte(s). Ik geef je advies, tips en inspiratie voor kleur- en materiaalgebruik, verlichting, indelingsmogelijkheden, aankleding en decoratie.
Idealiter gebeurt het advies ter plaatse maar het kan ook online. Je ontvangt  nadien een overzicht met de adviezen, tips en inspiratie per email.

Deze mogelijkheid kan aangevuld worden met interieur-shopping (zie verder).

Voor grote investeringen zoals een keuken of badkamer verwijs ik naar de mogelijkheid interieurinrichting ‘Private Interior’.

Duurtijd : afhankelijk van het aantal ruimtes 2 uur of langer.

Tarief : 69€/u

 • Interieur-shopping

We bezoeken samen de juiste winkel(s) om jouw interieurwensen te vertalen naar de juiste producten.
De juiste winkel(s) is deze die jij verkiest en/of winkels die ik jou kan aanraden waarvan het aanbod het beste aansluit bij wat jij zoekt, naar kwaliteit, prijs, originaliteit, en duurzaamheid.
De juiste producten kunnen we idealiter bepalen na een advies, tips & inspiratie-sessie bij jou thuis of online (zie hierboven).

Weet je wat je zoekt maar wil je begeleid worden bij het combineren, dan kunnen we direct gaan shoppen.

Heb je geen tijd of kan je je niet verplaatsen dan ga ik voor jou aan de slag en bezorg ik je een shopping-lijst met beelden, beschrijvingen, prijzen, adressen en tips & inspiratie.

Ook als je op zoek bent naar dat ene passende item, een meubelstuk, verlichtingsarmatuur, decoratie, …, ga ik voor jou op zoek en bezorg je een shopping-lijst.

Tarief : 69€/u

Verplaatsingskosten inbegrepen binnen een straal van +/-30 km rond Deinze.

 • Styling – decoratie

Harmonie creëren in je interieur begint vaak met opruimen, opbergen en soms ook verwijderen van bepaalde zaken. Om dan je (nieuwe) spullen te combineren tot een harmonieus geheel. Ook als je geen afscheid kan nemen van bepaalde items toon ik jou hoe je ze kan integreren in het geheel.

Je kan kiezen voor deze optie als je jouw interieur in een handomdraai wilt aanpassen aan het seizoen of aan jouw stemming. Of om het resultaat van je interieur-shopping volledig tot zijn recht te laten komen.

Er zijn 3 mogelijkheden :

 • Ik leer je jouw interieur te stylen en jij gaat zelf aan de slag.
 • We gaan samen aan de slag.
 • Jij laat je verrassen en ik doe de styling.

Tarief : 69€/u

Verplaatsingskosten inbegrepen binnen een straal van +/-30 km rond Deinze.

 

Deze optie is een aanrader als je je woning wilt verkopen om geïnteresseerde kopers aan te trekken. Meer hierover vind je onder ‘Home Staging’.

 • Specifieke interieurvragen

Heb je een specifieke interieurvraag, ik beantwoord ze graag per email of via Zoom. Je hoeft zelfs de deur niet uit ! Stuur je interieurvraag, foto’s of een filmpje naar info@utentic.be , bij grote bestanden stuur je deze via www.wetransfer.com

Ik contacteer je om je vraag helemaal helder te hebben. Het interieuradvies ontvang je per email.

Tarief : 79€

 • Winkel- en kantoorinrichting

Ook voor winkel- en kantoorinrichting kan je bij Utentic terecht, meer info onder ‘Corporate Interior’ en ‘Interior & Visual merchandising’.

 • Interieur-cadeaubon

  (bedrag naar keuze vanaf 79€)

Ben je op zoek naar een inspirerend en vooral persoonlijk cadeau voor familie, vrienden of zelfs een zakenrelatie ? Dan is de Utentic-Interieur-Cadeaubon een goed idee !

De cadeaubon wordt opgemaakt en verpakt in de stijl die aansluit bij de perso(o)n(en) aan wie je hem schenkt en opgestuurd naar jou of naar de begunstigde.

Maak van jouw woon- of werkruimte de spiegel van jouw ziel en vind rust in je hoofd en je hart en  meer energie in je leven.

Heb je vragen over de werkwijze of de mogelijkheden voor interieur-advies en interieur-shopping ? Neem gerust contact om te bespreken welke aanpak het beste aansluit op jouw interieurvragen.

Iris, je hebt frisse en originele ideeën! Ik kan er van meespreken! En het leuke is : ik kan er verder op bouwen, jouw ontwerp is een sterke basis om verder te gaan met mijn eigen inbreng, en je hebt de inspiratie bij mij opgewekt om er mijn eigen “thuis” van te maken Ik voel me eindelijk Thuis!

Ann M. – Nazareth