Utentic Interiors

Interior & Visual Merchandising

Interior & visual merchandising gaat over het afstemmen van het totale plaatje. De omgeving, de presentatie van het totale aanbod en de communicatie op de missie, waarden en doelstellingen van de organisatie en op elkaar.

Om jouw klanten een optimale ervaring te bieden moeten alle kanalen benut worden en op elkaar afgestemd zijn. Consistentie hierin is een vereiste voor succesvol ondernemen. De fysieke winkel is al lang niet meer het enige contact- en verkoopkanaal. Als belevingscentrum heeft het een nieuwe functie gekregen waar de zintuigelijke ervaring moet geoptimaliseerd worden. Deze zorgt ervoor dat de klantenbeleving versterkt wordt, jouw merkidentiteit verhoogt, de klanten langer blijven en de omzet stijgt. Daarom zorgen we er samen voor dat er doordacht en gedoseerd gebruik wordt gemaakt van licht, beeld, geluid, geuren en indien relevant smaken en tast.

Wil jij jouw verkoop een boost geven en op een duurzame manier alle elementen die hiertoe bijdragen leren afstemmen ? Voor jouw winkel, retail-concept of beursstand ?