Herken jezelf in het interieur van jouw dromen

workshop

Utentic Iris Mervillie Moving People Proces Interieur 01

Een leuke workshop waar je jouw Zelf ont-dekt via het interieur van de woning in jouw dromen. Het interieur van je woning weerspiegelt niet enkel jouw zijn, het beïnvloedt tegelijk jouw zijn omdat je erdoor wordt omringd, omdat je erin leeft. Het beïnvloedt jouw gedachten en gevoelens en daarmee jouw gedrag.

We spreken niet alleen met woorden met zeker ook non-verbaal met hoe we ons gedragen, met onze tweede huid of onze garderobe en tevens met onze derde huid of de inrichting van onze omgeving.

Leven in een harmonische omgeving afgestemd op jouw essentie is een must om rust in jouw hoofd en jouw hart te ervaren. Aan de hand van foto’s van het huidig interieur van jouw woning leer je jezelf beter kennen. Via zelfreflectie-oefeningen en een moodboard kom je bij jouw ware verlangens en leer je deze te vertalen in een harmonisch geheel van ruimte, vorm, kleur, materiaal en licht.

Voor iedereen die op een laagdrempelige manier zichzelf beter wil leren kennen en een harmonische omgeving wil creëren die energie geeft.

‘Een hele leuke namiddag met verbluffende inzichten in mezelf en tips voor mijn woning, een aanrader !’

Valentine

Praktisch

DATA

data volgen

LOCATIE

Utentic – Peter Benoitlaan 43 – 9800 Deinze (gratis parking)

INVESTERING

49€ – je bent ingeschreven na overschrijving

MEER INFO

Bel of mail me voor meer info of voor het maken van een afspraak