Moving People

Individuele Begeleiding

Utentic Iris Mervillie Moving People Individuele Coaching 01

In een één-op-één-gesprek luister ik vanuit een open, niet-oordelende houding om met jou een eind op je pad mee te lopen. Zodat jij je veilig voelt je open en kwetsbaar op te stellen en je het in alle vertrouwen kan hebben over waar het voor jou echt om gaat.

In een één-op-één-coaching kunnen verschillende aspecten uit jouw leven aan bod. Vaak voorkomende thema’s zijn :

ZINGEVING / MISSIE
Voldoening ervaren geeft meestal een boost in je energieniveau. Doen wat voor jou betekenisvol is en daarbij je talenten kunnen inzetten en tegemoetkomen aan je behoeften is wat je gelukkig maakt.  Wil jij je talenten en passies inzetten ? Jouw missie vinden en leven ? Dat kan via individuele begeleiding of met de groepsworkshop ‘Moving People Proces’.

PRIORITEITEN STELLEN IN JE TIJDSBESTEDING
Heb je ook wel eens het gevoel geen tijd te vinden voor jezelf of voor zaken die jij belangrijk vindt ? Hol je van hot naar her ? Prioriteiten stellen is een kwestie van keuzes maken. Dit doen we meestal op automatische piloot en dus niet bewust. Vanuit inzicht in je behoeften, verlangens en taken kan je leren bewuste keuzes maken zodat je ook aan jezelf toekomt en niet opbrandt. De individuele begeleiding hierin is niet beperkt tot time-management. We vertrekken vanuit een energiescan om bewuste keuzes te leren maken die je energieniveau en geluksgevoel doen stijgen.

VEERKRACHT / STRESS-BEHEERSING
Je bewust worden van wat jou energie geeft en neemt is de eerste stap in het verhogen van je veerkracht. Als je draaglast groter is dan je draagkracht ben je waarschijnlijk over je eigen grenzen gegaan. Enige positieve stress is noodzakelijk om je grenzen te verleggen maar het is noodzakelijk naar de waarschuwingen van je lichaam te luisteren.
Wil je meer veerkracht, je energieniveau verhogen, vaker een ontspannen gevoel ervaren ? Een individuele coaching kan je hierbij brengen. Of je kan kiezen voor de workshop ‘Veerkracht’.

 

In een individuele coaching kan je ook voor specifieke situaties je potentieel leren inzetten of verruimen. Zoals voor het voeren van moeilijke gesprekken, besluitvaardiger worden, aan zelfzorg te doen, meer zelfvertrouwen te hebben, enzoverder.

Ik begeleid je in het realiseren van een vooraf vastgesteld ontwikkeldoel. Samen onderzoeken we welke kennis, vaardigheden en hulpmiddelen nodig zijn om dat doel te bereiken. Na een intakegesprek heb jij een helder beeld van de aanpak van jouw vraag om de coaching tot een succes te maken.

Hiervoor werk ik holistisch en systemisch waarbij jouw lichaam, geest, hart en ziel als geHEEL wordt gezien en als deel van een groter geheel.

Bel mij voor een afspraak of voor meer info

+32 474 92 58 46

Praktisch

DATA

Op afspraak.

LOCATIE

Utentic – Peter Benoitlaan 43 – 9800 Deinze (gratis parkeerplaats)

MEER INFO

Bel of mail me voor meer info of voor het maken van een afspraak