Utentic Interiors

Home Staging

Utentic Iris Mervillie Moving People Proces Interieur 03 Home Staging

Home staging of vastgoedstyling is een beperkte restyling van je woning waarbij de beperking vooral slaat op de financiële consequentie.

Je woning verkoopklaar maken door deze te ‘neutraliseren’ spreekt een groter publiek aan dat sneller zal overgaan tot een aankoopbeslissing en voor wie prijsnegociatie bijkomstig is.

Je woning verkopen kan een ingrijpende gebeurtenis zijn want jouw thuis wordt weer een huis, een beetje een emotioneel afscheid. Je woning in de kijker zetten vraagt een goed gesprek, een ‘analytisch’ bezoek van de woning. We geven  aandacht geven aan zaken die eerder door mannelijke bezoekers worden opgemerkt zoals de constructie van de woning, nutsvoorzieningen, achterstallig onderhoud. Alsook aan zaken die eerder door vrouwelijke bezoekers worden opgemerkt zoals sfeer, gezelligheid, netheid, orde en de tuin. Je ontvangt een gedetailleerd adviesrapport dat je zelf kan uitvoeren of waarin ik je begeleid.

Voor makelaars : als makelaar kan je je onderscheiden met een uitgebreide dienstverlening door de vastgoedstyling-dienst van Utentic te integreren in je aanbod.

Voor jezelf : een home-styling kan je ook voor jezelf doen (als je je woning niet verkoopt). Bijvoorbeeld om een totaal andere sfeer te creëren of omdat je rust wilt brengen in je interieur na jarenlang verzamelen. Dan is home-styling de ideale manier om met een beperkt budget jouw interieur een andere uitstraling te geven.