WWW-1.0 Workshops
Een gewaarborgde investering in jezelf

Deel 3: Zelf-realisatie

Keuzes maken in functie van wat jij wilt brengt jou voldoening, zingeving en rust in je hart en je hoofd. Vanuit zelfkennis is het maken van bewuste keuzes een kwestie van vaardigheden. In de workshop ‘Keuzes maken’ leer je daarom mogelijkheden zien, visualiseren en verantwoordelijkheid nemen.

Wie jij werkelijk bent toon je in jouw directe omgeving met jouw garderobe en het interieur van jouw woning of kantoor. Wederkerig hebben jouw 2de en 3de huid ook een grote invloed op jouw gemoed en daarmee op jouw denken, voelen en handelen. Daarom kan je best jouw garderobe en interieur helemaal afstemmen op wie jij in de kern bent. Zodat jouw ware ik wordt weerspiegeld en jij je als een vis in het water voelt in jouw eigen omgeving.

Tenslotte ben je slechts één stap verwijderd van een leven dat vanZELF gaat. Eens je weet wat je wilt dien je vervolgens het resultaat en de controle erop los te laten. Dit heeft alles te maken met vertrouwen in jezelf en in het leven. Het leven gaat vanZELF, zolang je het niet controleert vanuit weerstand 😊

De zelf-realisatie-workshops brengen je bij jeZELF, bij een leven dat vanZELF gaat. Bekijk deze workshops onder themaworkshops. Wil je meer informatie, aarzel niet mij vrijblijvend te contacteren.

Realiseer-jezelf-workshop ‘KEUZES MAKEN IN FUNCTIE VAN WAT JIJ WILT

Realiseer-jezelf-workshop ‘JE LEVEN GAAT VANZELF ALS JE KAN LOSLATEN

Het WWW-1.0 model gebruiken

Je kan het WWW-1.0 traject persoonlijk doorlopen onder individuele begeleiding of in groep via de workshops.
Wenst u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op.

Infosessies

WOON EEN GRATIS INFOSESSIE BIJ EN ONTDEK WAT HET BETEKENT OM GELUKKIG EN SUCCESVOL TE LEVEN

Je ontdekt hoe je vanuit jouw behoeftes en verlangens keuzes leert maken en deze keuzes ook effectief leeft, voor elk aspect in jouw leven.

Volgende infosessies: Levensbabbel 'leven of overleven'

datum : 21 maart 2019
locatie : boekhandel Letters & Co
adres : Markt 1 - 9800 Deinze (naast de kerk)

Stuur een email om u in te schrijven.

Lezingen

VRAAG EEN LEZING AAN

Bent u geïnteresseerd in utentiek leven en wilt u het WWW-1.0 model en de voordelen ervan delen met uw organisatie, vereniging, leden, vzw ? Neem dan contact voor meer info over een lezing of info-sessie op maat van jouw organisatie.