Recente blogberichten
Inspiratie, inzichten en fun
17 september 2018
www.utentic.be

JE HEBT ALTIJD EEN KEUZE

Geloof jij dat je altijd een keuze hebt ? Bij elke gelegenheid en in elke situatie de keuze hebt vanuit angst of vanuit liefde te handelen, spreken, denken en voelen ? Zodat je vanuit overvloed in plaats vanuit tekort leeft ? Lees er hier meer over en neem als je wil contact voor meer info.
12 augustus 2018

Zelf-kennis

Wil jij ook weten wat je wilt en wat je nodig hebt om gelukkig en succesvol te zijn ? Wil jij ook voldoening ervaren en betere relaties ontwikkelen ? Je zelf exploreren en zelfkennis brengen jou hierbij !
12 juli 2018

Weten wat je wilt

Het 'weet-wat je-wil-model is een 'leeg' model in 3 delen dat jij zelf invult, waarbij je jezelf leert kennen en omarmen om het beste uit jouw leven te halen. Het is geen opdracht maar een manier van leven. Jouw manier om tot persoonlijk leiderschap te komen. Wil jij het beste uit je leven halen ?
12 juli 2018

Utentiek Leven – De Filosofie

Helemaal jezelf zijn en jouw uniciteit leven kan enkel als je jezelf door en door kent, als je bewuste keuzes maakt in functie van jouw behoeften en wensen en als je deze keuzes ook effectief leeft. Daarom is weten wat je wilt noodzakelijk. Net zoals keuzes kunnen maken en deze realiseren. Weet jij wat je wilt ?