Recente blogberichten
Inspiratie, inzichten en fun
12 augustus 2018

Zelf-kennis

Wil jij ook weten wat je wilt en wat je nodig hebt om gelukkig en succesvol te zijn ? Wil jij ook voldoening ervaren en betere relaties ontwikkelen ? Je zelf exploreren en zelfkennis brengen jou hierbij !
17 juli 2018

Gratis workshop – Vrijheid dankzij grenzen

Leid jij het leven dat je wilt ? Geluk & succes zijn namelijk mogelijk voor iedereen ! Volg de gratis workshop/infosessie VRIJHEID DANKZIJ GRENZEN en ontdek dat jouw grenzen stellen en bewaken jou de vrijheid geeft jouw leven te leiden.
12 juli 2018

Weten wat je wilt

Het 'weet-wat je-wil-model is een 'leeg' model in 3 delen dat jij zelf invult, waarbij je jezelf leert kennen en omarmen om het beste uit jouw leven te halen. Het is geen opdracht maar een manier van leven. Jouw manier om tot persoonlijk leiderschap te komen. Wil jij het beste uit je leven halen ?
12 juli 2018

Utentiek Leven – De Filosofie

Helemaal jezelf zijn en jouw uniciteit leven kan enkel als je jezelf door en door kent, als je bewuste keuzes maakt in functie van jouw behoeften en wensen en als je deze keuzes ook effectief leeft. Daarom is weten wat je wilt noodzakelijk. Net zoals keuzes kunnen maken en deze realiseren. Weet jij wat je wilt ?