Blog

24 november 2020
Omringd Door Idioten 1000x800

COMMUNICATIE ALS INSTRUMENT SUCCESVOL GEBRUIKEN

Communicatie als instrument succesvol gebruiken zodat je bekomt wat je wilt bereiken en je je niet meer omgeven voelt door idioten.
25 september 2020
Zelfreflectie Overzichtpag

INSPIRATIE VOOR ZELFREFLECTIE

Zelfreflectie brengt je bij de wijsheid binnen in jou waarmee jij je persoonlijk leiderschap kan vergroten tot je helemaal aan het stuur van jouw leven zit.
28 augustus 2020
Innovatie Mo Homepage

JE ONDERNEMING HERUITVINDEN IN CORONA TIJD

Innovatie is van levensbelang voor een onderneming. Dat heeft de Corona-situatie meer dan duidelijk aangetoond. Verandering is inherent aan innoveren en daar wringt meestal het schoentje. In deze blog krijg je zuurstof voor verandering en vernieuwing.
27 augustus 2020
Rust In Je Huis En Hoofd Homepage

RUST IN JE HUIS EN JE HOOFD IN CORONA TIJDEN

Velen onder ons zijn in deze Corona tijden meer thuis. Je woning kan dan al vlug druk of rommelig worden. Terwijl je nu net rust in je hart en ruimte in je hoofd nodig hebt. Dit blogartikel geeft je tips voor een gezellig, opgeruimd en functioneel interieur en laat je stilstaan bij hoe je jezelf terugvindt in jouw (t)huis.
26 augustus 2020
Grip Op Je Leven Homepage

GRIP OP JE LEVEN IN CORONA TIJDEN

Jouw energieniveau en veerkracht bepalen hoe je omgaat met wat er op jou afkomt. Tegelijk hebben de gebeurtenissen een weerslag op jouw energie en jouw veerkracht. Ontdek in dit blogartikel hoe je je energieniveau en je veerkracht kan verhogen en door wat ze beïnvloed worden.
27 januari 2019
Je Interieur Een Reflectie

JE INTERIEUR, EEN REFLECTIE VAN JEZELF

Als het interieur van jouw woning een verlengstuk is van wie jij in de kern bent kom je er helemaal tot rust en vind je er tegelijk de nodige energie om in actie te komen. Creëer jouw eigen stijl of laat je bijstaan door een professional.
9 januari 2019
Utentic Bewust Leven Blog

BEWUST LEVEN

Zelf aan het stuur van jouw leven zitten, voldoening, zingeving en rust ervaren in jouw leven door jouw pad te bewandelen. Door bewust te leven, bewuste keuzes te maken in functie van wat jij wilt, kom je op de bestuurderszetel van je leven te zitten. Lees er meer over in deze blog.
17 september 2018
Je Hebt Altijd Een Keuze

JE HEBT ALTIJD EEN KEUZE

Geloof jij dat je altijd een keuze hebt ? Bij elke gelegenheid en in elke situatie de keuze hebt vanuit angst of vanuit liefde te handelen, spreken, denken en voelen ? Zodat je vanuit overvloed in plaats vanuit tekort leeft ? Lees er hier meer over en neem als je wil contact voor meer info.