Moving Organisations

Analyse Groeimogelijkheden

ANALYSE GROEIMOGELIJKHEDEN

Een onderneming wordt ‘bezield’ door de bestemming of visie die de stichter of eigenaar eraan geeft. Dit doel blijvend realiseren in een veranderende omgeving vraagt het pad met veerkracht te lopen. In de dagelijkse operationele werking van een onderneming worden opportuniteiten vaak niet gezien of krijgen ze onvoldoende aandacht. Weerstanden worden vaak met de mantel der (ondernemings)liefde bedekt. Toch zijn het opportunistische mogelijkheden en vooral weerstanden die groeipotentieel in zich dragen.

Aan de hand van het Moving Organisations© Canvas maken we met betrekking tot het gewenste resultaat, weerstanden en mogelijkheden waaruit groeipotentieel kan gerealiseerd worden zichtbaar. Hierbij wordt de onderliggende bedrading blootgelegd zodat verbindingen geoptimaliseerd of geheeld kunnen worden.
Wat de verbinding met de ziel is voor een individu is de afstemming op de missie voor een onderneming. Elk lid, deel en proces van een onderneming dient afgestemd te zijn op de missie waardoor een consistente structuur wordt gecreëerd die groei, innovatie en samenwerking ondersteunt.

Doe samen met Utentic als externe business-coach de groei-analyse. De resultaten kan je zelf of samen met Utentic in een aansluitend Groeitraject implementeren.

Bel mij voor een afspraak
of voor meer info

+32 474 92 58 46