Utentic Interiors

Advies - Project - Uitvoering

Interieur-advies

Het combineren van ruimte, vorm, kleur, materiaal en licht en deze harmoniëren met eventueel bestaande bouw- en/of interieurelementen is een totaalconcept dat een coherente aanpak vraagt.

Soms weet je echter wat je wilt en heb je eerder een tweede opinie nodig of ondersteuning bij een specifieke vraag. Hiervoor kan je beroep doen op mijn advies. Ik luister naar jouw verhaal en kijk vanuit jouw ogen mee naar de situatie. Vanuit mijn expertise en aangeboren gevoel voor harmonie adviseer ik jou over de mogelijkheden en de consequenties ervan.

Dit advies kan bij nieuwbouw, verbouwing en renovatie van private interieurs, winkelinrichting, ontvangstruimtes en kantoren.

 

Interieur-project

Een omgeving tot een harmonisch geheel creëren waar een persoon, een gezin, een team zich goed voelt, vraagt tegelijk een inzoomen op de personen en op alle elementen en een uitzoomen op het geheel. Het gaat over combineren en harmoniëren zonder een teveel of te weinig.  Dit vraagt een geoefend oog, gevoel voor harmonie, begeleide introspectie en kennis van materialen en van effecten van licht en kleur op vorm en op ruimte. Daarom gaan we bij een interieurproject samen aan de slag, van innerlijk onderzoek tot een uit te voeren plan. Reeds bij de te maken keuzes om het plan vorm te geven wordt rekening gehouden met budget en timing.

Een interieurproject kan voor een specifieke ruimte zoals een keuken, badkamer, leefruimte, … en ook voor een totaalproject van een verbouwing, renovatie of nieuwbouw.

 

Projectuitvoering

Voor de uitvoering van een interieurproject kan je zelf aan de slag of je kan je gedeeltelijk of uitgebreid laten bijstaan. Je bepaalt zelf bij welke stappen je begeleid wilt worden : offerte-aanvragen, offerte-check, begeleiding van de uitvoerders of opvolging van de werken inclusief oplevering.

Een succesvol project vraagt een goede voorbereiding, een reële planning, budgetcontrole en een vakkundige uitvoering. Voor een maximaal resultaat met een minimale belasting kan je gebruik maken van mijn professioneel netwerk.